Tarieven

osteopathie kort 30 minuten 50 euro

osteopathie 45 minuten 70 euro

osteopathie intake/lang 60 minuten 90 euro

Eigen
Het wettelijk eigen risico op uw zorgverzekering, in 2024 een bedrag van €385,-, geldt alleen voor medische kosten die onder de basisverzekering vallen. Osteopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en telt dus niet mee in deze eigen bijdrage.

NRO & NVO aangesloten. Osteo Stein is aangesloten bij de NRO (Nederlandse Register voor Osteopathie) en geregistreerd bij het NVO (Nederlands Vereniging voor Osteopathie). Daardoor worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door alle verzekeraars.
De praktijk staat in de zorggids vermeld als: Osteo Stein, Raadhuisstraat 38A, 6129 CD, Urmond

logos-NVO-en-NRO1

Is verwijzing door uw huisarts noodzakelijk?
Nee, er is geen verwijzing noodzakelijk. Maar een nauwe samenwerking met uw huisarts kan wel bijdragen aan een optimale zorg. Alleen wanneer u dat wenst, sturen wij een rapportage aan uw huisarts.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze tarieven? Dit kan zowel telefonisch 0031-626882515 als per email.

Vergoedingen

De vergoeding voor osteopathie kan verschillend zijn afhankelijk van zorgverzekering en aanvullen pakket. Kijk op https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/osteo-stein .

Hier ziet u of de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekering.