Wie ben ik

Ik ben Bart Urlings (geb. 1971), eigenaar van Osteo Stein, geboren en getogen in Oud-Stein. Na mijn atheneum opleiding, aan de S.C. Groenewald in Stein heb ik mijn dienstplicht vervuld. Vervolgens ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Heerlen (momenteel Hogeschool Zuyd), waar ik in 1999 ben afgestudeerd. Na verschillende banen binnen de fysiotherapie, onder andere in Ubach over Worms, Sittard, Geleen, Heerlen en Horn, ben ik begonnen aan de 6-jarige studie tot osteopaat aan de FICO in Antwerpen. Na verdediging van mijn eindwerk (The effect on treatment of vagal nerve on COPD patients with hypersecretion), mag ik de titel D.O.-MRO voeren en sta ik ingeschreven in het NRO (Nederlands Register Osteopathie). Verder werk ik part-time bij Team Sunweb als osteopaat.

Ik volg momenteel de 2-jarige opleiding tot baby- en kinderosteopaat bij Panta Rhei in Rijen.

Ik woon sinds 2001 in Maasmechelen (B) en mijn hobby’s zijn wielrennen en motorrijden.

BIG-nummer: 19050888904